JOYFUL GIFTCARD SUPREME

KORTET MED VÅRT MEST EXKLUSIVA UTBUD!

Nyhet för i år är vårt kort joyful giftcard supreme. Detta kort är till för dig som vill ge bort något extra att premiera mottagaren med. Sortimentet är skapat för att ge en lyxig känsla och är laddat med minst 100 exklusiva produkter från starka och attraktiva varumärken. Joyful giftcard supreme kommer i 2 valörer där du kan välja mellan ett valör 500 samt det ännu lite lyxigare valör 800 kort

 

För att se aktuellt sortiment tryck på länken här nedan.

Sortiment valör 500

Sortiment valör 800

       

 

UTFÖRLIG INFORMATION OM JOYFUL GIFTCARDS FLÖDE OCH LÖSNING

  1. Mottagaren gör sin beställning på www.joyfulsupreme.se

  2. Gåvoshopen är uppkopplad mot New Wave Groups eget affärssystem. Detta säkerställer att de produkter som syns i gåvoshopen också finns på lager. Om lagersaldonivån för en produkt går under Joyful Giftcards satta gräns finns den inte längre att välja i gåvoshopen. Joyful Giftcard erbjuder då en annan likvärdig produkt istället. Mottagaren behöver därmed aldrig göra ett första- och ett andrahandsval. Ett val räcker. 

  3. När beställningen är gjord skickas det per automatik en orderbekräftelse till mottagaren via e-post (om e-postadress angivits). 

  4. New Wave Groups lagerpersonal packar och skickar gåvan så snart som möjligt. Joyful Giftcard utlovar att leverans av den valda produkten normalt skickas inom 7 arbetsdagar.

  5. När den valda produkten är utlevererad från lagret skickas per automatik ett e-postmeddelande till mottagaren (om e-postadress angivits) med Postens kolli-ID-nummer. I meddelandet finns en Internetlänk som mottagaren kan klicka på för att följa paketets väg. 

  6. Gåvan levereras som Postpaket till mottagarens närmaste postombud . När paketet anlänt till ombudet skickas per automatik en SMS-avisering till mottagarens mobilnummer (om mobilnummer angivits) alt. en brevavisering. 

  7. Vid eventuella frågor, behov av hjälp, reklamationer eller andra problem finns Joyful Giftcards kundtjänst behjälplig alla vardagar 08.15-14.00 


Några viktiga punkter:

  • Varje gåvokort har ett unikt kortnummer. I vårt kundtjänstverktyg skapas ett unikt kundärende för varje kortnummer, vilket säkerställer att korrekt information kan ges till varje mottagare. Både mottagare och kundtjänst kan på vår hemsida med hjälp av kortnumret söka fullständig leveransinformation, exempelvis registrerad leveransadress, leveransstatus, vald gåva och kolli-ID.

  • Joyful Giftcard utlovar att mottagaren alltid kommer att ha ett brett sortiment av artiklar att välja mellan bland från starka varumärken, t ex Craft, Orrefors, Kosta Boda, Sagaform, ProJob och prenumerationer på månadsmagasin mm. 

  • Vi har valt Postpaket som leveranssätt eftersom det är miljövänligare än alternativet Företagspaket utan kvittens. Företagspaket utan kvittens levereras ut till dörren med samma bil som levererar ut företagspaket. Postpaket kan mottagaren hämta på vägen hem från jobbet. Det innebär att Joyful Giftcards miljöpåverkan minskats med 82 000 bilresor med kortare sträckor.