Ett av Sveriges mest populära gåvokort.

Joyful giftcard

Med Joyful giftcard erbjuder vi ett brett utbud med många valmöjligheter. Nytt för i år är vårt så kallade Diamantval där mottagaren själv kommer kunna kombinera sina val. Kortet kommer i valörerna: 200, 400, 600, 800, 1200, 1600 & 2000!

På kortet finner mottagaren information och inloggningsuppgifter med personlig kod till www.dingava.se. På webbsidan väljer mottagaren själv ut den gåva som hon eller han gillar bäst ur vårt breda utbud. Därefter skickas gåvan till mottagaren. Enkelt och uppskattat!

 

 

UTFÖRLIG INFORMATION OM JOYFUL GIFTCARDS FLÖDE OCH LÖSNING

 1. Mottagaren gör sin beställning på www.dingava.se

 2. Gåvoshopen är uppkopplad mot New Wave Groups eget affärssystem. Detta säkerställer att de produkter som syns i gåvoshopen också finns på lager. Om lagersaldonivån för en produkt går under Joyful Giftcards satta gräns finns den inte längre att välja i gåvoshopen. Tar en vara slut försöker vi i största möjöiga mån att erätta denna mot en liknande. 
 3. När beställningen är gjord skickas det per automatik en orderbekräftelse till mottagaren via e-post. 

 4. New Wave Groups lagerpersonal packar och skickar gåvan så snart som möjligt. Joyful Giftcard utlovar att leverans av den valda produkten normalt skickas inom 10 arbetsdagar, leveranstider kan dock bli längre under högsäsong.

 5. När den valda produkten är utlevererad från lagret skickas per automatik ett e-postmeddelande till mottagaren med Postens kolli-ID-nummer. I meddelandet finns en Internetlänk som mottagaren kan klicka på för att följa paketets väg. 

 6. Gåvan levereras som Postpaket till mottagarens närmaste postombud . När paketet anlänt till ombudet skickas per automatik en SMS-avisering till mottagarens mobilnummer.

 7. Vid eventuella frågor, behov av hjälp, reklamationer eller andra problem finns Joyful Giftcards kundtjänst behjälplig alla vardagar 08.15-14.00 


Några viktiga punkter:

 • Varje gåvokort har ett unikt kortnummer. I vårt kundtjänstverktyg skapas ett unikt kundärende för varje kortnummer, vilket säkerställer att korrekt information kan ges till varje mottagare. Både mottagare och kundtjänst kan på vår hemsida med hjälp av kortnumret söka fullständig leveransinformation, exempelvis registrerad leveransadress, leveransstatus, vald gåva och kolli-ID.

 • Vi jobbar för att ge mottagaren av kortet ett så brett sortiment av artiklar att välja som möjligt, där vi jobbar med  starka varumärken,
 • tex Craft, Orrefors, Kosta Boda, Sagaform, Edblads, Lily and Rose, m.m

 • Vi har valt Postpaket som leveranssätt eftersom det är miljövänligare än alternativet Företagspaket utan kvittens. Företagspaket utan kvittens levereras ut till dörren med samma bil som levererar ut företagspaket. Postpaket kan mottagaren hämta på vägen hem från jobbet. Det innebär att Joyful Giftcards miljöpåverkan minskats med 82 000 bilresor med kortare sträckor.